Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2005, 08:44   #15
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Powiem Tak. Mam pewien pliczek zainstaowany u pewnej osoby Nie mam dojscia do rejestru. Program obsluguje sie tj. z konsoli Moge przejrzec jej dysk, moge miec kazyd plik jaki ma na komputerze u siebie ale... musze usunac katalog system. Probowalem juz wszytskiego. Odkopalem nawet stara ksiazke od dosa i przewetowalem komendy batch. Moze ktos wie jak usunac katalog system w pracujacym windowsie. Albo jak wymusic format z cmd ? Moze jakies komendy ktos zna ? ta komenda nic nie daje cmd format c: /y. Kota mozna dostac.
Nie chce się wtrącać i nie wiem jakie masz układy z właścicielem tego kompa, ale chyba wiesz co robisz i zdajesz sobie sprawę, że możesz wyrządzić komuś niezły bałagan. A jeśli ten ktoś ma bardzo ważne bazy danych, programy, prace itp. w komputerze. Ale to dla Ciebie chyba nie ważne, ale wiec czy tak, czy siak to przestępstwo.

...powinien tak ktoś Tobie poszperać w kompie, pokasować ci ważne pliki lub sformatować Tobie dysk, ale był by ubaw, co?

Ostatnio zmieniany przez Maciej : 11.02.2005 o godz. 08:49
Maciej jest offline   Odpowiedz cytując ten post