Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2005, 13:11   #177
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Y@nkee_PL
ja tam oglądałem, przyznaje się bez bicia, panowie... hahahaha żałujcie, zdziera na maxa, dosłownie turlałem się po ziemii jak kolesie się dowiedzieli kim jest naprawdę Miriam, ten co wygrał - zamurowany, reszta stojąca zanim - TOTAL ZDZIERA z gostka
no nie... warto było oglądnąć, nie ma co
Niezle tylko nie wiem dlaczego oni walili zdziere z niego. Przecierz wszyscy tam sie z tym tranzystorkiem lizali itp.
Zdziere to maja telewidzowie z nich

A odnoszac sie do takich show to na TVNie ma bys rosyjska ruletka. W magazynku bedzie mial jedna kule. Na oczach widzow ma sobie przylozyc do glowy pistolet i pociagac za spost dopoki nie "poczuje" ze teraz jest pocisk.
Uwaza on ze potrafi przeczuwac rozne rzeczy. I jak natrafi na kule to zdejmie lufe z glowy i strzeli w specjalnie przygotowany worek.

Ale to sciema podobno nie ma tam zadnej ostrej amunicji i wszystko jest jednym wielkim efektem specjalnym. Ehh...TVN zadziwia coraz bardziej....Tylko szkoda ze nie w ta strone co trzeba

Ostatnio zmieniany przez andy : 12.02.2005 o godz. 14:08
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post