Cytat:
|
Za kazdym razem jak robie image (zaznaczam ptaszka zeby zrobilo mi od razu do wypalenia pod alcohol) dzieli mi na 2 pliki .bin i 2 pliki .cue. Zaznaczalem w bitrate plytke dvd+r ale i tak podzielilo na 2. Wiem ze moge to zlaczyc ale chwilowo nie mam progsa do tego ale jednak czy na pewno nie da sie tak zrobic aby w efekcie koncowym byl jeden plik??
|
Żeby uzyskac jeden plik musisz chyba odznaczyć tworzenie obrazu dysku jako bin i cue (to raczej nielogiczne żeby program utworzył obraz dysku cd większy od pojemnosci plyty, pewnie dlatego dzieli na dwie czesci), jezeli w zakładce bitrate w okienkach CD size zaznaczysz dvd to uzyskasz jeden niepodzielony plik MPG o nazwie bbMuxed_file_00.mpg
Cytat:
|
I drugie pytanko mam takie. Jak zrobilem mpeg czyli pod wypalenie nero vcd to mialem milion plikow ale tego najwazniejszego nie bylo.... chyba ze ja taki zdolny jestem i go nie zauwazylem Ale pytanko jest inne. Czy to jest normalne ze na koncu w katalogu movie tam gdzie ma byc filmik jest ponad 1000 roznego rodzaju plikow Dzieki z gory i pozdroooofka eXIt
|
Program nie usuwa różnych plików , ktore tworzy po drodze dlatego tak duzo ich jest, ale najwazniejsze pliki to:
Encoded_Video_(CCE ,ub TMPG)_(NTSC lub PAL).mpv - sciezka wideo z encodera CCE lub TMPGEnc
Encoded_Audio_1.mp2 - scieżka audio
bbMuxed_file_00.mpg - wyjściowy plik filmowy ( moze byc 00, 01... w zaleznosci czy dzielimy na czesci czy nie