Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2005, 21:03   #10
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez U_R_W_I_S
Posiadam nagrywarke DVD samsung Tsh 552b.

Problem polega na tym ze nie czyta mi pirackich płyt Cd-rom. Nie mage takze nic nagrac na płytach Cd-rom, poniewaz czysta płyta takze nie jest przyjmowana. Jesli chodzi o nosniki DVD wszystko działa idealnie!! Dodam jeszcze ze nagrywarke mam 4 miesace i przez pewien okres wszystko działało idealnie. Potem upgredowałem Biosa i po pewnym czasie zauwazyłem ze nie czyta mi Cd-romow. Powró do wczesniejszej wersji biosa nie pomogł!!

Prosze o rady!!!

z góry dzieki!!
@ U_R_W_I_S ''Problem polega na tym ze nie czyta mi pirackich płyt Cd-rom i dobrze że nie czyta !