Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2005, 12:27   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Rzeczywiście nic cennego przez polską pocztę raczej nie przejdzie... Żałosne to jest, a może po prostu smutne, ale nie raz już się przekonałem, że tak wygląda u nas rzeczywistość..

Najbardziej mnie wkurzyło, jak moja siostra była w Stanach, a Dziadek, nie mając w tym momencie pieniędzy, wziął jednak uzbierał i kupił jej 20 dolarów. Dodał do tego ładną kartkę i wysłał na urodziny. Kartka oczywiście doszła, przez przypadek jednak tylko dowiedzieliśmy się, że nie było w niej dodatku.... Jakiś sku.... postanowił sobie dorobić do pensji....

Co do ubezpieczenia to nie jest ono wysokie, więc to będzie najlepsze rozwiązanie. Myślę, że za jakieś 10 - 15 dolarów powinieneś ubezpieczyć paczkę na kilkaset dolarów. Jeśli to wystarczy to jest to dobre wyjście.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post