Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2005, 12:52   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Jesli windows wykryje, ze jest tam juz system i bedzie chcial naprawic instalacje systemu to nie powininien.
Jesli nie wykryje zas istniejacego systemu to w ogole nie bierz sie za instalacje.Bo sie nie uda przynajmniej w takiej formie o ktorej napisalem.
Robilem juz wielokrotnie taka naprawe i nie wystapily u mnie jakies problemy wszystko gralo.
Nie mniej zawsze w takich przypadkach warto odpiac dysk, przekopiowac sobie dane na inny komputer i wtedy brac sie za kombinacje na takim dysku.To jest jedna ze sprawdzonych i dobrych metod.
Napewno 100% gwarancji nikt Ci nie da.Tak juz niestety jest.
Spoko, ryzyka już nie ma, bo i tak okazało się, że nie można tego zrobić. Próbowałem zainstalować windowsa na stary system, ale okazało się, że dla niego ta partycja (c) już nie istnieje, a właściwie jest uszkodzona... W takim razie chciałem na chwilę zainstalować system na innej partycji, ale tego też nie mogę zrobić, bo.... partycja c jest uszkodzona.... Co mnie obchodzi partycja c przy instalowaniu systemu na e to nie wiem, ale już nie będę w to wnikał. Przed chwilą zobaczył w biosie przy sekwencji botowania znowu na chwilę ten dodatkowy dysk, więc może w końcu uda mi się system z niego uruchomić. Jeśli nie, to pewnie zainstaluję znowu Linuxa. W końcu już wiem, jak do niego wejść

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post