Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2005, 15:01   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
@ Pierwszy

Może rzeczywiście się jeszcze kiedyś przyda (chociaż mam nadzieję, że nie ), ale problem polegał przede wszystkim na tym, że jak włączałem to przywracanie, to jedyna opcja, jaka mi się pokazywała, to wyjście.... Nic poza tym nie dało się zrobić.

@ zuk3u

W sumie nawet nad tym myślałem, bo swego czasu ściągnąłem tego triala ze strony Microsoftu. Ale myślę, że jeszcze nie tym razem

@ Smartek

Jeżeli ghost jest do tego, żeby zrobić sobie obraz świeżo zainstalowanego systemu, to właśnie to chciałem po tej reinstalacji zrobić! I zresztą zrobię Co prawda nie mam Ghosty tylko True Image, ale już czeka na płytce i jak tylko postawię system i zainstaluję podstawowe programy, to robię obraz i mam nadzieję, kolejna reinstalacja potrwa już 15 minut, a nie kilka godzin

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online