Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2005, 16:45   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ehhhh... i niech mi jeszcze ktoś powie, że przedmioty martwe nie mogą być złośliwe....

Tak, jak napisałem poprzednio - uruchomiłem system na dodatkowym dysku i przekopiowałem w ten sposób dane. Było z tym trochę roboty, ale w końcu to zrobiłem. Zadowolony z siebie odłączyłem dodatkowy dysk i z zamiarem formatowania wszystkiego i instalowania od zera, uruchomiłem instalatora na dysku właściwym. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że instalator.... zaproponował mi naprawę starej wersji Windowsa i kiedy się na to zgodziłem, rzeczywiście zaczął to robić!!

A przecież jeszcze godzinę wcześniej za nic nie było to możliwe!

Co do cholery, kiedy coś mi jest potrzebne to nie działa, a za chwilę, kiedy mam to już gdzieś, a nic w międzyczasie nie zmieniałem, już działa. O co tu chodzi?!?

Ehhh... no nic, naprawiłem starą wersję, uruchomiłem, przegrałem dane tak, jak chciałem rano (zaledwie 8 godzin później niż planowałem...), a teraz sformatowałem dysk i instaluję już właściwą wersję. Eh, piękny windows...

Mam jeszcze jedno pytanie. Kiedy już kończy się instalacja Windowsa i uruchamia się już właściwy system, pojawia się jeszcze na chwilę kilka okien wstępnej konfiguracji. Leci wtedy w tle taka spokojna, miła dla ucha muzyczka. Cholernie mi się ona podoba i chciałbym ją sobie nagrać na audio. Wie ktoś może, gdzie w Windowsie można ją znaleźć??

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post