Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2005, 16:10   #1824
karolkiewicz
NEC 3520 @ LD_3520_1U8

Data rejestracji: 09.02.2005
karolkiewicz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez doktor
Twoja wypalarka (nie czytaj opalarka) jest widocznie wadliwa albo coś spiepxxxxłeś. Nagrywam nia już ..... i wszystko jest O.K. I tak od razu "odradzam ten sprzęt". Kiedys miałem pierwsza kamerę Video JVC. Po tygodniu padł zasilacz. I co mam napisać odradzam ten sprzęt? Masz poprostu pecha.
To jest super sprzęt. Cichy, szybki i skuteczny. Nagrywa każde badziewie. Nawet te za 85 gr na bazarze. Tacka wychodzi bezszelestnie. Jeszcze rok a NEC zasypie świat swoimi produktami zobaczycie.
Masz tego NECa i jesteś zaowolony OK. Może troche przesadziłem że "odradzam ten sprzęt" ale nie dziwi Cie dlaczego jest tyle forów o tej nagrywarce z pomocą w tytule. Ja też byłem zadowolony i chwaliłem ją na tych forach. Rozejrzyj się : temu coś obciera (kilka różnych osób o tym pisało) ten odniósł na drugi dzień, tamten nażeka że wypala tylko dobre (drogie) płyty. Na podstawie tego mogę powiedzieć jedno. Jest to zbyt wcześnie wypuszczony, niedopracowany model. A szkoda. Wczoraj zadzwoniłem do serwisu, powiedzieli że nie ma problemu i wymienią i że mają bardzo dużo reklamacji na ten model. PILNÓJCIE GWARANCJI!!!

Pozdrawiam.
karolkiewicz jest offline   Odpowiedz cytując ten post