Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2005, 20:12   #24
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
No pewnie!

W końcu Sony to zawsze Sony!

No nie wiem, ja ostatnimi czasy straciłem uznanie dla tej marki... A już najbardziej ucierpiało, kiedy szukałem jakiegoś małego zestawu hi-fi (dokładniej mini wieży) i posłuchałem, jak brzmią najnowsze modele Sony. Tragedia nie oddaje tego w odpowiednim stopniu, tak niewyraźnego i przytłumionego dźwięku już naprawdę dawno nie słyszałem w żadnym sprzęcie. A firmy, która takie coś wypuszcza na rynek i jeszcze reklamuje, nie mogę traktować poważnie. Nawet jeśli ma taką renomę, jak Sony...

Ale jeśli mówisz, że tutaj warto byłoby coś takiego kupić, to przejdę się w najbliższym czasie do Vobisa i sprawdzę, czy u mnie też jest taka promocja. Wizualnie nagrywarka mi się podoba, więc jeśli jest jeszcze dobra technicznie i w takiej cenie, to kto wie, może się skuszę

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline