Dyskusja: Reklama
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.02.2005, 14:14   #4
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Miałem założyć oddzielnego posta z informacją na temat reklamy, ale skoro już ten powstał (gratuluję refleksu), to podepnę się pod niego.

Jak wiecie (albo i nie) z prowadzeniem serwisu związane są rozmaite koszty. Począwszy od opłat za serwer i łącze, przez koszty prowadzenia działalności gospodarczej, na wielu innych drobnych rzeczach kończąc. Ostatnio np z powodu awarii musieliśmy wymienić 2 dyski twarde w naszym serwerze. Przydałoby się także kilka dalszych usprawnień, ale na to oczywiście potrzebne są pieniądze. Jeżeli ktoś uważa, że można prowadzić taki serwis bez jakichkolwiek funduszy, to niech zejdzie na ziemię...

Od jakiegoś czasu rozważaliśmy umieszczenie reklamy na forum, Nie chcieliśmy jednak dawać tutaj żadnych bannerów, pop-upów i innych podobnych wynalazków. Wybraliśmy więc reklamę tekstową, jako znacznie mnie agresywną i denerwującą.

Myślę, że z dwojga złego wybraliśmy to mniejsze zło i jakoś to przeżyjecie Oczywiście samo wyświetlanie reklamy nic nie daje, więc proszę także o klikanie w linki. Te kilka kliknięć zajmujących parę sekund przełożą się później na nowy sprzęt i różne inne wydatki, których niestety nie brakuje...

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post