Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.02.2005, 22:33   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Mati.p
Ja również mam telewizor firmy "Panasonica" i jescze ani raz nie był w naprawie

Ale ,podobno ,że starsze produkcje firmy telewizorów " Panasonica" były lepsze ,ale nie wiem czy to prawda
Starsze produkty wszystkich firm były kiedyś lepsze... Teraz robi się masówkę nie przywiązując specjalnej wagi, do cech takich, jak trwałość, czy jakość każdego egzemplarza. Zepsuje się? Dajemy następny.. bardziej się to opłaca (firmie) niż testowanie każdej sztuki, jak to robiono kiedyś...

Najbardziej się przeraziłem szukając ostatnio jakiejś mini wieży. Przecież to, co jest obecnie na rynku jest tak tragiczne, jeśli chodzi o jakość dźwięku, że nie wiem, jak w ogóle można to sprzedawać.... Na szczęście znalazłem w końcu model, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i przywrócił wiarę w jedną markę, ale to tylko pojedyńczy wyjątek. Generalnie jest tragicznie...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post