Cytat:
Napisany przez yazz_aka_maish
No cóż dzięki wszystkim za odpowiedzi, a w szczególności Realok za ten drugi link. Faktycznie wygląda na to, że ten model nie czyta nagrywanych płytek. Chciałbym tylko napomknąć, że zapewne również Ty, drogi Realok`u kiedyś byłeś zielony w sprawach wypalania DVD Video. Owszem, przyjmuję lekcję jednak mimo wszystko wciąż nie podoba mi się protekcjonalny ton Twoich wypowiedzi.
Spróbuję jeszcze na markowych płytach, jednak sądzę, że będzie to samo.
|
Przepraszam jesli Cie obrazilem, zapewniam ze nie bylo to moim zamiarem
Chodzi o to ze podstawa jest podanie dokladnych informacji na temat sprzetu i plyt - bez tego ani rusz.
Zobaczysz za jakis czas, jak beda Cie denerwowaly codzienne pytania dokladnie o to samo co bylo walkowane juz setki razy. Wtedy zrozumiesz moja irytacje
Tymczasem sprobuj tego o czym pisalem:
1) markowe dvd+r (np. tanie verbatimy dvd+r 4x od MCC002 (8x od MCC003), albo platinum dvd+r 8x (od ricohjpn albo nowe od MCC003) z booktype "dvd-rom" - jesli nie wiesz o co chodzi to szukaj na forum (wpisz booktype)
2) markowe dvd-r (jw. verbatim/platinum/tdk) - ten sposob ma 60-70% szans na powodzenie
3) polec koledze zmiane odtwarzacza na byle co z marketu za 150-250 zl - bedzie czytac wszystko
Co do mnie to przed zadaniem swojego pierwszego pytania przestudiowalem polowe forum - takie mam zasady
Powodzenia z nosnikami,
pozdrawiam