Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.02.2005, 23:47   #10
Boger
OGame Master

Data rejestracji: 19.04.2003
Boger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez yazz_aka_maish
No cóż dzięki wszystkim za odpowiedzi, a w szczególności Realok za ten drugi link. Faktycznie wygląda na to, że ten model nie czyta nagrywanych płytek. Chciałbym tylko napomknąć, że zapewne również Ty, drogi Realok`u kiedyś byłeś zielony w sprawach wypalania DVD Video. Owszem, przyjmuję lekcję jednak mimo wszystko wciąż nie podoba mi się protekcjonalny ton Twoich wypowiedzi.
Spróbuję jeszcze na markowych płytach, jednak sądzę, że będzie to samo.

Przepraszam jesli Cie obrazilem, zapewniam ze nie bylo to moim zamiarem

Chodzi o to ze podstawa jest podanie dokladnych informacji na temat sprzetu i plyt - bez tego ani rusz.
Zobaczysz za jakis czas, jak beda Cie denerwowaly codzienne pytania dokladnie o to samo co bylo walkowane juz setki razy. Wtedy zrozumiesz moja irytacje

Tymczasem sprobuj tego o czym pisalem:
1) markowe dvd+r (np. tanie verbatimy dvd+r 4x od MCC002 (8x od MCC003), albo platinum dvd+r 8x (od ricohjpn albo nowe od MCC003) z booktype "dvd-rom" - jesli nie wiesz o co chodzi to szukaj na forum (wpisz booktype)
2) markowe dvd-r (jw. verbatim/platinum/tdk) - ten sposob ma 60-70% szans na powodzenie
3) polec koledze zmiane odtwarzacza na byle co z marketu za 150-250 zl - bedzie czytac wszystko

Co do mnie to przed zadaniem swojego pierwszego pytania przestudiowalem polowe forum - takie mam zasady

Powodzenia z nosnikami,
pozdrawiam

Boger jest offline