Hmmm, chciałem założyć temat w tym dziale, jak przed chwilą nie mogłem z wyszukiwarki skorzystać, ale widzę, że zostałem znaaacznie uprzedzony
No nic. Ja reklamy krytykował nie będę, bo rozumiem, że nikt nie dał jej tutaj dla własnego widzimisie, tylko były ku temu rzeczywiste potrzeby. Moja uwaga jest tylko taka, żeby przenieść ją na samą górę strony, nad baner CDRInfo. Nie sądzę, żeby miała się wtedy mniej rzucać w oczy, a nawet jeśli, to zainteresowani i tak z niej skorzystają, a pozostali nie zwrócą uwagi gdziekolwiek by była (i wierzcie mi - nawet takie wyskakujące na pół ekranu reklamy zamykam od razu nie wiedząc nawet, czego dotyczą).
Ewentualnie co do sponsoringu, to moglibyście pogadać z Komputer Światem. Ich baner jest całkiem przyjemny dla oka, często go widuję, a firma raczej na brak pieniędzy nie narzeka i kiedyś reklamowała serwis na łamach pisma, więc może chciałaby się w nim zareklamować. Warto byłoby się skontaktować i zobaczyć (co prawda po tym, jak niektórzy na forum objeżdzają to czasopismo współpraca może być utrudniona, ale....

).
To tyle na razie ode mnie. Aha, jeszcze jedno - czy mógłby mi ktoś podać linka do topicu z filmami, bo z wymienionych wyżej powodów nie mogę go znaleźć