Dyskusja: Sohw1673s
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2005, 20:16   #10
Boger
OGame Master

Data rejestracji: 19.04.2003
Boger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Co do ilosci Litkow i skarg na nie - to juz kiedys przerabialismy. Prawda jest ze litki dobrze nagrywaja, ale tylko na dobrych plytkach i to w dodatku +. Z minusami jest kiepsko i nic nie zapowiada zeby mialo sie to zmienic. Liteon nie moze sobie z tym poradzic od bardzo dawna i nie wierze ze zrobi to w najblizszej przyszlosci.

Kopiowanie gier. Pomijam aspekt piractwa Ale jakie Ty chcesz kopiowac gry? Oryginalne? Zacznijmy od tego ze litek nie radzi sobie z najnowszymi zabezpieczeniami, a po drugie to wszedzie dostepne sa "rozbrojone" wersje gier/programow ze zlamanymi zabezpieczeniami. Z netu sciagasz zlamane wersje i nie musisz ich lamac. A pozatym nie wiem czy masz tak szeroki dostep do oryginalow zeby je kopiowac (chodzi mi o kopie zapasowe, oczywiscie)

Poza tym pokaz mi niezadowolonego uzytkownika Benq albo Plexa (to juz drozsza polka). Ja na tym forum nie spotkalem takiego. Do tego cena zblizona/nizsza, no i serwis door-to-door.

Do tego jakosc nagrywania zarowno na plusach jak i minusach jest bardzo wysoka.

Mialem jednego litka i ja juz tej firmie podziekuje. Mam ich cdrw i to mi wystarczy (jestem zadowolony). Natomiast dvdrw - nie, dziekuje. Postoje.

Boger jest offline