Cytat:
|
Napisany przez pavel2004
Gdzięki wielkie za wasze wypowiedzi na ten temat, chyba jednak wezmę PANASONICa, tylko boję się, że on mi nie wytrzyma dłużej jak 3 lata, bo jest teraz coraz to więcej robionych w Czechach albo innych unijnych krajach i jak wiadomo to POLSCE pchają zawsze NAJLEPSZE ale gów..o. "słyszałem nawet takie wersje że murzyn robi te telewizory u turka w piwnicy" - są to skaładaki. I mam takrze pytanie odnośnie stolika to Panasonica TX-29PX20. Czy bedzie pasował stolik od Panasonica ale od PM, czyli czy bedzie pasował telewizor PX (ten konkretny model ) do stolika PM  ? ktos wie?? może ktoś ma taki telewozor z tym stolikiem, bo poprostu ten stolik jest dla mnie o WIELE ładniejszy niż ten PX.. PROSZĘ O WASZE OPINIE, a moze ktoś ma taki skompletowany i ma fotke? to też bym prosił żeby zobaczyć jak to wygląda. Pdaje email - pavel2004@o2.pl lub nr. GG 4900394. Pomóżcie ....
|
Mysle ze najlepiej o to zapytac sprzedawce. Oni najlepiej sie orientuja w tych tematach. Co do Panasonica to ja mam troche tanszy model ale jest ok, oprocz pilota tak jak napisalem, moj znajomy ma model 29"100Hz od 6 lat i tam wszystko ok pilot dziala choc gorzej niz jak byl nowy, czyli albo starsze piloty byly lepsze, albo drozszy tv ma lepszy pilot.