Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2005, 21:41   #239
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Lukash
to dobrze

a tak w ogole to w naszym zaprzyjaznionym kraju USA odbył sie Super Bowl, czyli bieganie z duzym jajkiem po boisku w ochraniaczach...z tej okazji miliony amerykanów, usiadło przed swoje Tv bylo ich jak podaja zrodła 140 milionów, czyli spora grupka, popijajac cole albo pepsi ogladali ich ulubiony sport. W tym czasie mozna bylo sie zareklamowac,..znaczy cos zareklamowac bo byly przerwy na reklame,. a wiec jesli chcesz miec sekundowa reklame to plac $80 tys. W czasie tych przerw mozna bylo zobaczyc nowe zwaistun filmów których premiera bedzie w 2005 roku, a byly to filmy..
1."Batman: Początek" 2."Wojna światów" 3."Constantine" 4."Hitch" 5."Be Cool" 6."Longest Yard" 7. "Pacifier""Roboty" 8. "Sahara" 9 ."XXX 2: Następny poziom"
sporo tego pomyslcie tylko ile to kasy...kazdy co najmniej 30 sekund trwa....oj
Przed chwilą obejrzałem trailery niektórych z tych filmów, i tak - muszę przyznać, że naprawdę ciekawie zapowiada się Wojna światów a patrząc na reżyserię i obsadę można oczekiwać filmu na poziomie. Be cool jako głupia amerykańska komedyjka powinna dobrze spełnić swoją rolę Roboty - czyli kolejna animacja komputerowa może być całkiem ciekawa, Xxx - jakimś cudem nie oglądałem jeszcze jedynki, która podobno nie jest taka zła, ale co do dwójki to raczej mam mieszane uczucia. No i Sahara.... To szkoda mi nawet komentować.. Słyszałem, że kręcą ten film na podstawie książek Cusslera (jako pierwszy z serii) i znałem głównego aktora, który średnio pasował mi do tej roli. Ale to, jak dobrali pozostałych aktorów i jak w ogóle zapowiada się ten "film" to już woła o pomstę do nieba... Mam nadzieję, że Clivowi dużo zapłacili, że zgodził się, żeby na podstawie tak rewelacyjych książek zrobić coś takiego.. Ehhh.....

Wczoraj obejrzałem Piłę i muszę przyznać, że naprawdę dobry film. Lubię tego typu produkcje, a już od dłuższego czasu nie widziałem nic podobnego. Właściwie chyba Cube jedynka był ostatni.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post