Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2005, 23:33   #9
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Witam

Chciałbym polecić coś starego, ale kto nie oglądał ten niech żałuje i czym prędzej nadrobi zaległości

Chodzi o film ***8222;Four Rooms***8221; (cztery pokoje) znanego świetnie Quentina Tarantino.

Obraz z roku 1995, ze świetną obsadą i niesamowitą dawką specyficznego, nieco makabrycznego humoru ala Pan Quentin.

To co najbardziej mi się tutaj podoba to klimat Hotelu Mon Signor, który w wieczór noworoczny gości w swoich murach kompletnie popapranych ludków (chyba w szpitalu zabrakło miejsca i przenieśli imprezę). Historia dzieli się na 4 epizody, z których każdy kolejny jest lepszy, aż do morderczej kulminacji w ostatnim z nich. Całość uzupełnia świetna muzyka , rewelacyjna gra aktorska i powalające dialogi (rozmowa telefoniczna Teddy-ieg z Margaret to mój absolutny faworyt).

Film świetny do oglądania ze znajomymi po paru browarkach .

Ale walnąłem recenzję hehe, sam się dziwię ......

Polecam !
Dołączone obrazki
-teddy.jpg