Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2005, 13:35   #7
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Ja polecam "Dziewczyna z sąsiedztwa" , "Złodziej życia" , "Kroniki Riddicka" , "Man on fire" , "Exorciste-the beginning"
Fakt - Dziewczyna z sasiedztwa, calkiem przyzwoita komedia, co do zlodzieja zycia mam raczej mieszane uczucia... gdzies trudno mi sie ustosunkowac do tego filmu, Man On Fire - wg mnie zarabczasty film (moze dlatego ze lubie D. Washingtona ) - goraco polecam! Egozrcysta Poczatek - hmmm i tak wydaje mi sie ze czesc pierwsza z 1973 roku bije kazda kolejna na glowe. Czesc druga 1977 to byla totalna porazka (chyba pomylka ) Wracajac do pierwszej, to mam wrazenie ze film pomimo ze krecony za czaswo kiedy nie byla tak rozwinieta technika, przerazal rownie mocno (a nawet lepiej w przypadku Egzorcysty) niz obecne produkcje

@Predi

Jesli chodzi o Hero - to mialem okazje ogladac go calkiem niedawno - powiem tylko ze jest to calkiem artystyczny film... i warto go obejrzec chociazby z tego wzgledu - piekne basniowe widoki i (jak juz bylo powiedziane) glebokie przeslanie

Dodam jeszcze ze ostatnio mialem okazje obejrzec "Spartan" i przyznam ze film calkiem dobry (akcja/sensacja)... nie wiem tylko czemu taka niska punktacja na filmweb.pl Czy ktos go widzial?? jakies odczucia?? Ciekawy jestem Waszych opini

Pozdrowisko!

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post