@VIZZARD - no faktycznie, pytalem sie i moga sprowadzic 8 )
Wersja 1620 za 239zl, 1620 PRO za 255zl, obydwa oemy. Z tego co sie orientuje to bebechy maja te same, tylko roznia sie firmware i wersja pro zapisuje DL x4, no ale pewnie da sie wgrac firmware od pro do tej zwyklej
@sts - sklep napewno nie jest godny polecenia

Skoro za pionka 108 kaza sobie placic 395zl !! Nic dziwnego ze jeszcze maja w ofercie
@DanielP - tak, to ma byc jedeny naped w kompie, mam jeszcze swietne CD LGx36 ktore przeczyta doslownie kazda plyte, ale CD, wiec korekcja przynajmniej DVD musi byc na wysokim poziomie. Neca mam nowke za 259 z zaufanego sklepu w ktorym sie od dawna zaopatruje. Do wawki mam za daleko

Niezla cena za 108 - 270zl, ale jak mowisz na gieldzie

W allegro nie ma zadnego - wlasnie patrzylem. Sklep rowniez mi nie sciagnie, wlasnie sie pytalem. Co do 109 to mam go nowke za 359, ale czytalem wlasnie ze sa problemy z odczytem na innych napedach nagranych przez niego plyt
@AleX69 - no wlasnie, korekcja swietna, ale skoro masz juz pionka 109, to moze powiesz jak to jest z tym nagrywaniem plyt i odczytem ich na innych napedach (nie pioneera)?
Na razie jeszcze nie mam faworyta, tzn mam pionka 108 za 270zl i gdybym mial pod reka to bym bral

A tak dalej bede sledzil forum i recki, az tak mi sie nie spieszy