Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.02.2005, 20:10   #280
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
Wladcy - nie cierpie tej trylogii, nie mam pojecia dlaczego, na dwoch pierwszych czesciach zasnalem i musialem ogladac od poczatku, jedynie trzecia przezylem bez usniecia - ale chyba dlatego, ze bylem w kinie.., choc musze przyznac, ze ostatnia czesc nie byla taka zla...
pozdro
Heh, ja jedynkę obejrzałem w kinie, a z obejrzeniem dwójki i trójki zwlekałem tyle czasu, bo właśnie też chciałem to obejrzeć na dużym ekranie i tylko czekałem, że może jeszcze gdzieś będą grać. Ale nie grali

Wczoraj obejrzałem drugą część i mimo, że zdecydowanie gorsza od pierwszej, to nawet przyjemnie mi się oglądało. Ale nie była to już rewelacja, a za taką uważam jedynkę, która według mnie była zrobiona perfekcyjnie. Właściwie w całym filmie tylko jeden drobny moment mi się nie podobał, a to naprawdę rzadkość

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post