Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2005, 14:59   #1
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Beksiński nie żyje

... dziwna śmierć tego wspaniałego malarza mnie dobiła, policja coś przebąkiwuje o morderstwie na życzenie Beksińskiego, czyli zaaranżowanym samobójstwie, dziwna to była rodzina. Pamętam swoją wizytę w Sanoku, w jego muzeum, niesamowite miał obrazy, mnie urzekł od pierwszego wejrzenia, najbardziej lubię jego okres lat 70-tych, a juz obrazy malowane w Photoshopie w latach 90-tych to raczej technika niż wyobraźnia, ale piekna technika, bardzo będzie mi go brakowało.
http://www.novumgallery.pl/beksinski/

Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 23.02.2005 o godz. 15:09
Zetoxa jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online