Cytat:
|
Napisany przez sts
jeli chodzi o listonosza to paczke nawet potrafi przyniesc o 22:00 A wiec jeszcze czekam mam nadzieje ze dzis dostane.
Dzwonił do mnie goscio z gigamik i mówił że wysle tego samego dnia co zamawiałem (zamawiałem we wtorek rano) i że paczka dojdzie na drugi dzien jezeli mieszkam w wiekszej aglomeracji a najpuzniej drugiego dnia czyli w czwartek. A ze mieszkam na zadupiu to moze przyjsc jeszcze puzniej. (chociaz czasami jak zamawiałem cos na allegro to paczke doostawałem na 2 dzien.)
|
Ja rowniez kupilem ta nagrywarke w Gigamike i dostalem ja na drugi dzien po zamowieniu -tez kupilem we wtorek a wczoraj po 15 listonosz przyniósł mi paczuszke do domu

co do zawartosci to jest jak najbardziej ok: do swojego Benka OEM dostalem CD z oprogramowaniem. Jest tam NERO 6 OEM, oprogramowanie firmowe Benka (BookTypeManager i cos tam jeszcze) i chyba cos jeszcze ale nawet nie sprawdzalem. Co do wrazen (jest to moja druga w tym momencie nagrywarka-mam jeszcze Pioneer'a 108 a ta kupilem zachecony wypowiedziami na forum) to jak na razie nie sprawia wrazenia az takiej rewelacji-jakosc zapisanych plytek jest podobna jak w Pionku a wrecz wydaje mi sie odrobine gorsza (na razie nagralem tylko pare i testowalem Nero CD-DVD speedem przy pomocy Liteona 166S i dla mnie jest dziwna sprawa bo ta sama plytka testowana na Benq ma o wiele lepsze wyniki (nie wazne na jekiej nagrywarce nagrana), ale to pewnie ja cos nie do konca rozumiem, albo Liteon wychwytuje wiecej bledow

. Jak cos wiecej potestuje to podziele sie jeszcze wrazeniami.