Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2005, 22:42   #3
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
po starcie u mnie zostaje <90MB (z 256)

odpalenie muła powoduje, że można zapomnieć np. o nagrywaniu DVD 8x

oczywiście mam "czyściciela" ale to niewiele daje

liczba procesów przy SP2 rośnie a każdy musi coś jeść

pozostaje jedno - dokupić pamięć
Jaaa... Skąd Tyś te dane wyczasnął Ja mam WinXP Pro SP2 i wszystko hula. Mam również 256MB RAMu. Przy autostarcie uruchamia mi się SAV9, ZA 5.5 oraz iTouch. Do tego mogę włączyć połączenie z internetem, muła i nagrywania dvd 16x i wszystko działa bez najmniejszego zająknięcia się. Nie wiem co w swoim kompie nacudowałeś, ale u mnie sytuacja wygląda tak jak opisałem.

Cytat:
Napisany przez Predi
3) co ma powiedziec ktos kot NIE MA dostepu do neta albo modem? do tej pory sciagal poprawke kilka mb a teraz musi sciagnac niemalego SP2
MS wysyłał i wysyła SP2 do WinXP ZA DARMO . Nawet listem poleconym, jeśli zamówisz przez stronę www.msinfo.pl

A pozatym kto Ci każe instalować SP2 Zawsze możesz wyłączyć WindowsUpdate i Automatyczne aktualizacje. Poprawki możesz zasysać z dowload.microsoft.com. Jeśli pojawia się jakaś poprawka to zawsze będzie odpowiednie info na www.xp.net.pl Jeśli tak starsznie Ci zależy, aby nie instalować SP2 to możesz zrobić tak jak napisałem. Ja używam SP2 i poczułem nawet przyspieszenie komputera w porównaniu z SP1... Tak więc decyzja należy do Ciebie...

Ostatnio zmieniany przez kraluk : 24.02.2005 o godz. 22:46
kraluk jest offline   Odpowiedz cytując ten post