Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.02.2005, 17:52   #36
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Spoko
Myślę też, że przy podsumowaniiu, tak, jak jeszcze można ewentualnie nicki osób wpłacających napisać (chociaż ja i do tego nie widzę potrzeby, ale rozumiem, że ma to być jakaś forma podziękowania), to darowałbym już sobie informację, jakie to były kwoty. Z pewnością niektórzy wpłacą więcej, niektórzy mniej, ale jeśli te statystyki będą potem publikowane, to osoby, które mogłyby wpłacić powiedzmy góra 5 złotych mogą tego nie zrobić, bo pomyślą, że to za mała kwota i będzie im głupio. A 20 takich osób to kolejne 100 złotych.
Dokładnie o to chodzi. Nie będzie żadnej listy z podanymi kwotami, bo to jest bez sensu właśnie z tego powodu, który wymieniłeś. Dlatego też nie zamieściłem jeszcze listy osób, od których otrzymałem wpłaty. Dopiero jak będzie koło 10 osób (mam nadzieję, że będzie), to w pierwszym poście zamieszczę listę osób i aktualny stan.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post