Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2005, 08:41   #1008
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
No właśnie. Schodzi na psy, zwłaszcza jeżeli chodzi o poprawną polszczyznę
Polszczyznę mówisz? A może ortografię

Cytat:
Napisany przez Edwardo
Predi: ja sie nie slinie... jakos wole nie dawac satysfakcji "laskom", ze sie za nimi ogladam...
Wiem o czym mówisz... Spotykam czasami takie dziewczyny, które przez całe życie przez wszystkich (prawie) traktowane były jako "boginie" właśnie przez swoją atrakcyjność fizyczną i takiego traktowania oczekują już zawsze. Wydaje im się, że są ósmym cudem świata i że marzeniem każdego faceta jest chociażby zbliżyć się do nich.. Ponieważ jednak praktycznie zawsze są to osoby bardzo puste, dla mnie nie są kompletnie interesujące i - przekształcając trochę to, co napisałeś - mi daje satysfakcję pokazywanie im, że dla mnie są kompletnie neutralne. Takie zboczenie, ale może akurat da im trochę do myślenia. Chociaż raczej wątpię...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline