Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2005, 15:01   #1023
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Bartez chyba sie nie zrozumielismy. Mi nie chodzilo o laleczki barbi tylko o normalne dziewczyny. Takie ktore maja w sobie to cos co powoduje ze masz ochote z nia przebywac. I nie chodzi mi tu o extra ciuchy, fajna facyjate przozdobiona pudrem za 130 zl. Chcialbym powiedziec tylko tyle ze naturalnym zachowanie mezczyzny jest to ze zwraca uwage na ladne kobiety. Sorry jesli sie nie zgadzamy ale takie jest moje zdanie. A to co taka panna soba reprezentuje ... to juz jej problem.
Jasne, że to jest normalne zachowanie. Oczywiście zgadzam się z Tobą, jeżeli chodzi o normalne dziewczyny, z którymi można normalnie pogadać, bez szpanu i sztucznego udawania.

Ja (andrzejj9 i Edwardo chyba też) miałem na myśli takie dziewczyny, które uważają się za boginie, mogące mieć każdego na skinienie. Dla faceta jednak nie liczy się tylko wygląd. Nie twierdzę, że nie jest ważny, bo to jest bzdura. Na pewno jest ważniejszy, niż dla kobiet, ale nie jest wszystkim, na co zwraca się uwagę.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline