Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2005, 16:29   #1025
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
yeah, przynajmniej jedna pokrewna dusza...
ja moze dodam ze nie sa one mi neutralne, ale lubie patrzec na nie z pogarda gdy idzie na wprost mnie, a potem odwrocic zwork albo zasmiac sie w oczy gdzy sa coraz blizej mnie...
ale wiesz? to dzieki tym panienkom, inne normalne dziewczyny moga sie odstresowac i poczuc dowartosciowane. chyba domyslasz sie jak to dziala?
Wiesz, ja mam o nich też bardzo negatywne zdanie, ale nie lubię tego po sobie okazywać. Od tak, po prostu nie pokazuję zainteresowania nimi, a dla niektórych to już wystarczający szok

@ Loczek

Bez nerwów, to tylko takie wtrącenie do wątku o .... no tak właściwie nie wiem, o czym Ale swojego (i jak widzę, nie tylko ) zdania będę się trzymać. Są naprawdę dziewczyny, które oprócz ładnego wyglądu fizycznego nic innego sobą nie reprezentują. A takie mnie po prostu, choćby nie wiem, jak piękne były (a piękno to też rzecz bardzo względna), nie interesują.

@ Bartez

Bardzo dobrze opisałeś dziewczyny, które mieliśmy na myśli

@ Koteczek

Na pewno nie piszemy o Tobie. Od tak, rozmowa zeszła na lekki off-topic. To ma tutaj bardzo często miejsce

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline