Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.03.2005, 12:01   #6
melag
MiniDisc
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.02.2005
melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez QuiTTeR
Stary ja mam taka świadmośc o nagrywarkach DvD jak moja mama o pracy w kopalni ja moge nawet dolozyc 200 zł i kupic jakas lepsza ale sobie myslalem zaoszczedze i sobie kupie ram albo new procek ;] chociaz nie chwalac sie mam juz dosyc dobry sprzet ale zawsze ten nastepny dysk tez by sie przydal no ale coz dlatego zalozylem ten topic abyscie mi uświadomili co jak i gdzie bo widze ze tu jestescie naprawde doswiadczeni no i chce poznac wasze zdanie dzieki REALOK za wypowiedzenie sie !! Jestes ZIommm

no i mowie ze do piątku mam czas tzn mam ja sprawdzic i w ogole jak nie bedzie mi odpowiadac to odaje proste i logiczne...ale ja naprawde nie mam zielonego pojecia o nagrywarkach DVD . JESZCZE RAZ DZIEKUJ !

KAZDA NOWA, TWOJA NOTKA JEST DLA MNIE WAZNA !

rozumiem że nagrywarka jest używana, więc jeśli tak jest to wiedz że nie kupuje się nagrywarek używanych, laser ma swoją żywotność, do tego ta cena , długo bym się zastanawiał nawet za 50zł. Dołożysz parę złotych i kupisz nową z gwarancją, poczytaj temat dla nowych userów na tym forum.
8 )
Zobacz też www.proline.pl porównaj ceny.
melag jest offline