Cytat:
|
Napisany przez Mu-H
Rzeczywiscie zadnych problemow nie miales z ta nagrywarka... bezawaryjna, idelana praca
Po tym co napisles to chocbys niewiem jak ja polecal to bym sie jednak nie skusił chyba  Wydales chyba majatek na plyty zeby sprawdzic czy moze ten sprzet laskawie zacznie je nagrywac... za ta kase bys juz mial jakiegos Plextora pewno... Moim zdaniem miales same problemy i nie calkiem rozumiem jak mozesz byc zadowolony?! Ja bym sie juz zalamal!!
pzdr
|
Po pierwsze to odnośnie awarii sam jestem trochę winny. Niepotrzebnie zostawiłem podpięty na tej samej taśmie drugi napęd Toshibty DVD-ROM SD-M1712. Poniewczasie gdzieś na forum przeczytałem, że napęd tego typu musi być sam na taśmie w czasie flashowania.
Jak miałem Litka flashowałem go z podpiętą Toshibą DVD-ROM i wszystko było ok. Nagrywarka Toshiby ma inne wymagania.
Nauczony doświadczeniem przy kolejnym flashowaniu odpiąłem drugi napęd i wszystko poszło dobrze.
Po drugie nie wydawałem majątku na płyty. Po prostu nagrwam na dobrych nośnikach, a nie badziewiu typu Mediastore. Lepsze to dla nagrywarki i odtwarzacza stacjonarnego.
Pozdr.
P.S.
Nie twierdzę, że Toshiba to ideał. Ja sobie ją chwalę. Zreszrą wcześniej miałem LiteOna 451@832s i też chodził doskonale.Zreszta każdy będzie chwalił to, co ma.
Pozdr.