Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2002, 17:58   #27
artura2
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.06.2002
artura2 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Odpowiadam na powyżej:
-ja nie wymyślam miałem Lgx52 i zrzucał płytke na hdd clonem około 6-7 min, mam Samsunga DVD x16 robi to samo ok 2-3 minuty (Płytki bez zabezpieczen 700Mb ale to chyba wiadomo, te same płytki zresztą sprawdzałem u kumpli teraz zresztą )
- wiesz co to jest SVCD ? gdzie ja podałem że to sie nagrywa w DVD-R, to format który widzą DVD stacjonarne nagrywamy to na konwencjonalnych krążkach cd-r ,to format mp2 a w dodatku o lepszej jakości pliku wynikowego w stosunku do VCD bo bitrare nie jest stałe jak dla VCD tylko zmienia sie dynamicznie(poczytaj lub sprawdz)
- czy ty myslisz ze ja wyssałem z palca o tych mikro pęknieciach, wszystko zależy od sposobu używaywania płytek i ich producenta( raczej typu)(niewierzysz to poczytaj co mówią sami producenci) i jescze jedno może nagrałeś ,5 mln płytek ale to nie czyni cie expertem w tym temacie (nie ilośc tylko różnorodnośc, pozatym fizyki nie oszukasz, policz sobie jakie tam są siły odsrodkowe, wystarczy kiepski mechanizm i juz gotowe)
- co do Samsunga to wiem że ma złą renome ale ta 16x jest nieporównywalna z wcześniejszymi modelami
- jeszcze jedno jak nie wierzysz to też poczytaj clon lepiej współpracuje z DVD niż cdromem oczywiście zależy jakim , ale tu jest przykład
Pozdrawiam i bez urazy ale ja nie wyssałem sobie tego wszystkiego z palca, więc jak odpowiadasz to pomysl bo wprowadzasz innych w błąd.

Ostatnio zmieniany przez artura2 : 24.07.2002 o godz. 18:05
artura2 jest offline