Dyskusja: Jaką wybrać?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2002, 11:29   #8
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
znam podobne historie z kilkoma innymi markami - w Polsce jest to dosc czeste, chocby ze wzgledu na dosc opryskliwy serwis, ktory robi co moze zeby nie uznac gwarancji albo jest zupelnie niekompetentny i naprawe przeciaga do miesisca zeby wykonac 'ekspertyzy'...

nie zmienia to faktu ze nagrywarki sa z modelu na model coraz lepsze a lg32 to cudenko dla kazdego - szybkie, tanie, tnie wszystko (ma EFM v2) z tego co doswiadczam - bezawaryjne - polecalbym kazdemu

cdrom 40x to byla tragedia, o tym kraza legendy - chyba najgorszy model w historii, lg52x wprowadzil na rynek nowy stabilizator plyty - umieszczony na gornej obudowie (takie plastikowe cos) - ten wynalazek pozwala rozerwac nawet calkowicie niepopekana plyte w drobny mak, poza tym z moich obserwacji wytrzymuje dokaldnie 11 miesiecy pracy - tyle mialy moje 2 poprzednie
DVD 16x jest poprawne aczkolwiek wiem ze sa lepsze i nieduzo drozsze, ale nie mialem wplywu na to co dostane

moja sympatia do nagrywarki lg32x nie zmienia w niczym faktu ze na telewizor/monitor/HiFi w wykonaniu LG nie spojze nawet