Cytat:
|
Napisany przez Czołgista
MOJA PRYWATNA OPINIIA !
Tak mi się widzi że na piwo nic nie zostanie !
Z tego co widzę Bartez i cała ekipa mają wielkie plany , a ta zbiórka to (chyba ?) 1 etap modernizacji serwisu, a przy tej popularności i generowanym ruchu w sieci , to przestaje być zabawa bo koszty są znaczne . Jak się jakiś sponsor strategiczny nie znajdzie ( obawiam się że Warner Bross lub SONY Music chyba nie przysponsorują  ) to bez wsparcia forumowiczów może być ciężko.
Co prawda Bartez przedstawił tą akcję jako jednorazową, ale ja pójdę trochę dalej i jako czytelnik CDRinfo i forumowicz chciałbym zadeklarować publicznie chęć wspierania tego serwisu do momentu jak ktoś z redakcji nie ogłosi :
" Dobra chłopaki, jest gucio ! Mamy sponsorów , od tej chwili wspierajcie nas toastami i dobrym słowem ! "
Jak ktoś myśli że to dobry pomysł , to na priv z administracją można obgadać ile kto deklaruje miesięcznego wsparcia. I wszystko będzie jasne.
Ja uważam że ten serwis jest wart tego !  .
TO BYŁA MOJA PRYWATNA OPINIA !
|
@Czołgista Zgadzam się z tobą, ale rację też trzeba przyznać @Predi z postu poniżej
Cytat:
|
Napisany przez Predi
@czolgista - nie popieram... dlaczego? a co z ludzmi ktorzy nie beda placic? darmozjady czy podzial na lepszych (placacych) i gorszych (reszte) ? a co z goscmi? zamknelibysmy sie wtedy we wlasnej, glownej grupie
|
Żeby wilk był syty i owca cała? można by było zrobić dostęp do forum na zasadzie "Wyślij sms-a o treści "Forum" na numer 71** i dostęp na miesiąc 1,22 to nie jest zbyt wygórowana cena za dostęp do forum, tym bardziej że w dzisiejszych czasach to jest na porządku dziennym. Nawet jak człowiek chce pobrać patch'a do jakiejś gry to wyskakują takie kwestie.
TO JEST MOJA PRYWATNA OPINIA I NIE KAŻDY NA TYM FORUM MUSI SIĘ Z NIĄ ZGADZAĆ