Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2005, 17:38   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Remix
Witam!

Dla firm owszem - bardzo oplacalne, ale dla indywidualnych odbiorcow moze byc klopotliwe bo:
- musza kupic cos nowego i drogiego
- musza zmienic numer (moge sie mylic)
- zwrot poniesionych kosztow nie bedzie szybki
- jesli rozmawiaja malo to nie ma sensu

Podsumowujac

Pomysl bardzo sensowny i na pewno wypali... glownymi klientami beda firmy i prywatni abonenci, ktorzy rozmawiaja duzo.
Co do firm to moze byc problem z przekonaniem ich do tego

Zycze powodzenia i trzymam kciuki.
No właśnie dokładnie tak to widzę. Dla mnie też w sumie byłoby to średnio opłacalne, ponieważ ja osobiście nie rozmawiam prawie wcale, u mnie w domu generalnie raczej niewiele, a rozmowy ze Stanami czy innymi krajami najczęściej są przychodzące. Chociaż nie da się ukryć, że nawet dla mnie darmowy kontakt z rodziną w Ameryce, kiedy tylko miałbym na to ochotę, brzmi zachęcająco

Co do firm to na pewno - w większości wypadków byłaby to znakomita redukcja kosztów. Pozostaje tylko kwestia jak przekonać ludzi do zmian. Ale nad tym już się będę zastanawiał. Podobnie jak nad tym, jak się w ogóle do firm dostać. Ale zobaczymy..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post