Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2005, 23:16   #15
Miszel21
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.02.2005
Miszel21 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Postawiłem Nawet nie wiecie jak się cieszę i jestem wdzięczny !!! Dzięki opisowi pod linkiem z postu adaxa i podesłanemu przez niego bosowi po kilku próbach udało mi się postawić go z pod dosa programem MTKFLASH Widzi płytki i działa podniosłem potem bios do TS0D i widzi ok. Jutro kupię płytki i potestuję. Serdecznie DZIĘKUJĘ wszystkim za pomoc. Może jeszcze ktoś był by łaskaw opisać krok po kroku jak podnieść go (bezpiecznie !!) do 1653s tak żeby teraz nie było takich cudów że płyt nie widzi ?? No i czy to co zrobiłem wystarczy. Czy jeszcze muszę robić jakieś resety eepromu itp żeby wszystko dobrze działało ?? A co do serwisu to broblem polega na tym że kupowałem swojego litka na allegro i żeby go naprawili musiał bym chyba odsyłać do gościa. Chyba że w mieście jest jakiś autoryzowany serwis. Może macie namiary na wykaz serwisów ?? Całą tą zabawę z biosami zaczęłem bowem dlatego że mój litek palił fatalnie. Wszystkie płyty nienadawały się do użytku. Poprawiło się trochę jak wgrałem najnowszy bios ale wyniki testów na forum są i tak o niebo lepsze od moich więc może doradzicie co z tym zrobić ??
Miszel21 jest offline