[QUOTE=desden]taa jak kolega na 40 gier na dvd-r ma z 20 pare na eparanzach i mu wszystko lata,ale on moze miec v7 lub v6 nie wiem jaki bo nie pytałem,no ale jedno jest pewne,modele v11 i tym bardziej pstwo jest wadliwe na przeróbki,nie wiem czy laser ale chyba nie,z tych srebnych to najlepszy ten 1 model czyli v9 moge sie mylic bo on jest od roku moze dłuzej troszke,ale poza spalonymi ukł.LA.
jesli mówimy o laserze to chyba wytrzymuje na esperanazach,zresztą mamy kalibracje,czyszczenie potem dodatkowo Hdd+NA i sam sie problem rozwiązuje....)
witam
kolego ja dam tobie dobra rade przed wstawianiem komentarza po pierwsze poczytaj troche na temat konsoli PS2 (dlaczego tak a nie inaczej sie dzieje?) a po analizie wstaw, bo to co piszesz a nie mam zamiaru obrazic ciebie, to taka "gadka przy piwie i to nie jednym " a to cytat z twojego komentarza ".... juz nie mówiac ze jest zabawa ze jednym działaja dvd+r a innym nie" jakbys mial troche wiecej wiedzy w temacie PS2 to bys wiedzial dlaczego tak sie dzieje i od czego to jest uzaleznione i jeszcze mam jedno male pytanko do ciebie pisales o kalibracji lasera ".....zresztą mamy kalibracje" to tak fajnie napisales, a czy kiedykolwiek robiles taka operacje jezeli tak to podaj jaka ma byc wartosc przy przy plytach DVD-R lub CD-R (kopie), wiecej szczegolow nie podaje bo jezeli wiesz to bedziesz wiedzial o jak wartosc chodzi i gdzie sie ja wykonuje (mozesz podeslacac obrazek gdzie co i jak), a tak apropo kalibracji lasera jesli chcemy sie za to zabrac to ostrzegam ze mozemy wiecej spier........ jak dobrego uczynic kosoli PS2, po dokonaniu kalibracji w 99% czeka nas jeszcze inna robota"
pozdrawiam