@terano7 sprawdź totalcommanderem czy to .rar czy .iso bo znowu wypakujesz i powiesz ze rara wypakowałes...
Cytat:
|
kolego ja dam tobie dobra rade przed wstawianiem komentarza po pierwsze poczytaj troche na temat konsoli PS2
|
A co ma piernik do wiatraka, mamy tyle modeli że każdy jest inny...
Cytat:
|
"gadka przy piwie i to nie jednym "
|
Obrażasz pijaków....
Cytat:
|
i jeszcze mam jedno male pytanko do ciebie pisales o kalibracji lasera ".....zresztą mamy kalibracje" to tak fajnie napisales, a czy kiedykolwiek robiles taka operacje jezeli tak to podaj jaka ma byc wartosc przy przy plytach DVD-R lub CD-R (kopie), wiecej szczegolow nie podaje bo jezeli wiesz to bedziesz wiedzial o jak wartosc chodzi i gdzie sie ja wykonuje (mozesz podeslacac obrazek gdzie co i jak),
|
wogule co to zapytanie?Równie dobrze moge cie wziąść na spytki i mógłbys mi powiedzieć jaka jest wartośc napięcia zasilającego LA,lub jakie jest lutowanie mod-chipa czym i jak się nazywa....juz pomijam jakie są wielkości fizyczne dla danch elementów w ps2...
Cytat:
|
jakbys mial troche wiecej wiedzy w temacie PS2 to bys wiedzial dlaczego tak sie dzieje i od czego to jest uzaleznione a tak apropo kalibracji lasera jesli chcemy sie za to zabrac to ostrzegam ze mozemy wiecej spier........ jak dobrego uczynic kosoli PS2, po dokonaniu kalibracji w 99% czeka nas jeszcze inna robota"
|
Taa bo mam głowe do drobnych pierdółek,ty zaś byłbyś biedny jakby ci cos poszło,zapewne....W jednym sie zgodze przy nie odpowiedniej kalibracji można se ****ać do reszty plejke,wczesniej lepiej ją odkużyć jeśli jesteś jeszcze wiernym palaczem....
Ten temat jest o "wypalaniu na wszelakie konsole" a my tu biadolimy o biednej o awaryjnej plejce...