Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2005, 11:35   #1
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Instalacja nienadzorowana Win2000

Drodzy forumowicze, poproszono mnie o zrobienie instalacji nienadzorowanej Windy 2000 Professional. Zrobiłem to według schematu z artykułu z Infojamy
http://infojama.pl/sections.php?op=v...icle&artid=149
wszystko poszło pięknie z jednym wyjatkiem. Nie mam możliwości wpisania seriala podczas tworzenia pliku odpowiedzi, czyli winnt.sif. Robiłem instalacje nienadzorowane zarówno WinXP jak Win2003 i tam była możliwość wpisania seriala, by podczas instalacji już o niego Winda nie pytała. Czy robiliscie taką instalkę z Win2000 i czy tam nie ma możliwości zapisania seriala, czy ja coś przeoczyłem. Nie wchodzi w rachubę nLite, tam nie ma możliwości pełnej automatyzacji instalacji.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online