Witam. Tak jak w tytule, mam problem z partycjami na dysku 160GB (Samsung SP1614N). Kupiłem ten dysk kilka dni temu. Utworzyłem partycje w fdisk'u (9GB, 50GB, 50GB, 40GB). Dysk cały czas pracuje jako dodatkowy (nie chce mi sie na nim instalować systemu

). I wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że po kilku dniach zniknęły mi 3 ostatnie partycje (dyski lokalne na partycji rozszeżonej). Myśle sobie: no nic takiego się nie stało (miałem jeszcze kopie utraconych plików na startym dysku). Utworzyłem znowu takie same partycje. Wszytsko chodziło pięknie, aż do dzisiaj kiedy to znowu staciłem te same partycje. Tym razem się wkurzyłem, bo straciłem kilka filmów i gier. I w związku z tym mam pytanie: czy da się odzyskać dane z tych utraconych partycji? I co zrobić, żeby to się już więcej nie powtórzyło

Parcuję w systemie Windows Me (bo 2000 i XP gryzie się z kartą telewizyjną). Wszystkie partycje mają system FAT32. Jeżeli potrzebujecie jeszcze jakieś informacje do rozwiązania mojego prolemu to pytajcie.
Mam nadzieję, że ktoś wie co się dzieje i mi pomoże.
Pozdrawiam.