Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2005, 21:16   #366
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
hej!
Mam pytanko, planuje jutro iść na coś do Kina z Kobietą i nie mam pojęcia co teraz grają i na co warto iść.
To repertuar niektórych kin na jutro w Toruniu >> LINK <<
"Za Wszelką Cenę" chyba za bardzo sesnacyjny
"Po Zachodzie Słońca" słyszałem że dosyć płytka komedia, ale może lepiej na to.
doradźcie
czekam
pzdr
Moj kumpel powiedzial tak "<<Za wszelka cene>> trzeba obejrzec za wszelka cene!". Ale obawiam sie ze z kobieta to niestety trzeba wyrzucic pieniadze na jakis romantyczny syf typu "Zatancz ze mna". Choc zparzeczajac samemu sobie - ja byuem z kobeita na "Zycie jest cudem" Kusturicy - bardoz fajne! W skrocie - wybierz kino nietuzinkowe, a na pewno pozytywnie zaskoczysz swoja oblubienice ;-D!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post