Dyskusja: mp3 ~300zł
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.03.2005, 10:58   #28
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
nie pogubisz sie w plikach, po to sie robi playlisty

4 GB na co wykorzystac?
aktulanie mam 2,3GB muzyki, wiekszosc mp3 mam w 192kbps a najczesciej w 256 vbr. wiec swoje zajmuja...
pozostale miejsce trzymam w razie potrzeby w stylu ide na akademiki, to podpinam pod usb i sobie albo koledze filmik zrzucam.
sie nie bawie w cdr albo cdrw.
no, dla mnie player to tez droga dom-agieh, agieh - dom.

no , a jak sie ociepli to jeszcze moze zaczne biegac, w co bardzo watpie
No fakt, o filmikach to nie myślałem, a rzeczywiście, nawet wczoraj do takiego zastosowania bardzo by mi się playerek przydał.

Co do playlist to ich nie używam, nawet na kompie. Ja i tak najczęściej jadąc 40 minut na uczelnię słucham w kółko jednej piosenki. Zresztą podobnie robię nawet pracując przez kilka godzin nad projektem przy komputerze. Najwyżej co kilka godzin, jak mi się znudzi to włączam inną. Tak więc sam widzisz, że dużo pamięci mi nie potrzeba. Właściwie 4MB by wystarczyło

Co do biegania, to ja już swojego playerka do tego używałem (w sumie oprócz drogi na uczelnię, do tego też przede wszystkim go kupiłem) i sprawuje się świetnie. Jak tylko zrobi się trochę cieplej to znowu będzie mi służył do tego celu.

@ Shuma

Przy porównywaniu dwóch playerków pamiętaj, żeby robić to na tych samych słuchawkach. Jak wiele od nich zależy przekonałem się właśnie na swoim odtwarzaczu. Kupiłem sobie razem z nim słuchawki Kossa, w których dźwięk jest po prostu rewelacyjny. Przy wszystkich innych też jest niezły, ale jednak nie ma między nimi porównania.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post