Dyskusja: mp3 ~300zł
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.03.2005, 11:49   #13
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez shuma02
iPod'a Mini mozesz zamienic, ale tylko na Creative Muvo2.
mialem okazje porownac Muvo z kolegi iPod Mini.
na dokladnie tych samych piosenkach z tymi samymi sluchawkami... Muvo jakos brzmialo lepiej, i kolega tez to potwierdzil. do tego dochodzi jeszcze bateria z ktorej pewnie wyciskasz 8-9 godzin (kumpel swojego kupil 2 tygodnie temu i to wyciaga) przy 12 godzinach Muvo z wyciagalna bateria, wkladasz druga i idzie dalej. ale to by chyba bylo na tyle.
Mini ma lepsze rozwiazanie nawigacji co mi sie nie przydaje bo i tak jest non-stop na 'shuffle' ale czasami by bylo fajnie sie pobawic.

ale wlasnie gdy przychodzi do jakosci glosu to jestem pod wrazeniem Creative Muvo2.
nie specjalnie Cie Edwardo rozumie jak mowisz "pokaz mi...z wbudowanym 4gb flashem". taki wlasnie jest w Muvo2. wyciagali je przedtem i sprzedawali jako FlashDrive do aparatow.

no nic, jak juz widac bardzo polecam Creative.

<edit>
aha, nowa wersja Mini ma juz lepsza baterie. przypomnialo mi sie bo kolega kupil swojego tydzien przed ogloszeniem przez Apple tego nowego.
no na movo2 na pewno nie zamienie. z jakich powodow? wyglad, nawigacja, dzwiek.
co do baterii - sam sie zdziwilem gdy zrobilem sobie tescik. wzialem naladowalem go na full, wlaczylem play, podpialem sluchawki i zostawilem. po 10,5 h wykitowal.
movo2 odpada. juz pisalem ze moglbym zamienc go na iRivera z hdd z serii H10 albo Creative Zen Micro lub tez Mpio z hdd.

shauma, z tym flashem 4gb to jest tak ze zarowno movo jak i ipod mini maja wbudowane dyski twarde 4200 obrotow, z interfejsem chyba compact flash II. w kazdym badz razie w movo siedzi jednocalowy dysk hitachi. w podzie tez.
a tak to nie znajdziesz grajak ktory bedzie mial pamiec flash w rozmiaze 4GB. najwieksze to 1GB, reszta ma mini hdd.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55.
Edwardo jest offline   Odpowiedz cytując ten post