Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2005, 00:12   #10
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez LukiB
Trudno polecic dobrą nagryware. naprawde duzo zależy na jaki egzemplarz trafisz i do czego ma ci słuzyć.Do zwylego nagrywania, lamania zabezpieczen itd.Ale niech ci czasem nie przyjdzie do głowy kupować marki Teac(syf-mam ją). W sumie to chyba dobrym wyborem bedzie Lg, liteon-trudno powiedziec jest podobno strasznie głośny oraz podobno samsung sie poprawil ale ile w tym prawdy to nie wiem. Bynajmiej obie marki samsung i lg niedawno polaczyli siły z japonskimi koncernami. o ile sie nie myle toshiba(samsung) i hitachi(lg)
Witam !
Zgadzam się z tym, co napisał powyższy użytkownik, a w szczególności z pierwszym zdaniem ***8211; na pewno istotne jest, do czego potrzebujemy nagrywarki, a kwestia trafienia na dobry egzemplarz to też ważna sprawa ***8211; niby wydawać by się mogło, że w dzisiejszych czasach, są to rzeczy powtarzalne, ale niestety okazuje się, że jeszcze nie we wszystkim ***8211; i niestety wydaje mi się (nie wiem czy słusznie ?), że napędy optyczne należą do tych niezbyt chlubnych wyjątków.
Pozdrawiam
ro29
ro29 jest offline