Zaraz zaraz.. zanim zaczniesz mówic o lenistwie to opanuj sie chwile. Spedziłem okolo 30 minut wyszukujac w google róznice...
dawałem takie zapytania:
dvd-R vs DVD+r (oraz odwrotnie)
dvd-R a DVD+r (oraz odwrotnie)
róznice dvd-R a DVD+r(oraz odwrotnie) i wiele innych
Na forum tesz szukalem! Niestety jedyne co znalazłem to szczatkowe informacje na ten temat a nie o to mi chodzi. Ja chciałby porównac te 2 metody zapisu. To jedno a 2 to w tak wielkiej liczbie tych postów mógłbys chociaz napisac linka do konkretnego art, lub tekstu na forum, a nie wypisywac takie brednie, co ty myslisz ze ja nie potrafie szukać? Sorki ale to samo powiem "POSZEDLES NA LATWIZNE" mogłes napisac
www.google.pl (serdeczne dzieki za taka pomoc) i czuc sie dobrze ze mi pomogłes. Dla Ciebie moze to i łatwizna ale ja dopiero zaczynam i zamiast mówic cokolwiek o lenistwie zasiegnij napierw jezyka! Dla Twojej wiadomości czukałem tego na stronie CDRinfo, tesz szukałem na cdrlabie tesz tomshardware.pl i wiele wiele innych Niepotrzebnie bym tyłka nie zawracał. Nie sadzisz? Potrzebuje róznice albo dokładny opic jednej i drugiej metody zapisu i jesli poza takim gadaniem nic niwe wiesz to nie zabieraj głosu w tej dyskusji bo moze ktos inny mi pomoze