Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2005, 11:18   #2517
Sebcio
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.11.2002
Sebcio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez DanielP
A do czego takich plytek wasc uzywasz, jesli mozna wiedziec ?
I ile one kosztuja ? Jedno male gowienko pewnie tyle, co kilka plytek DVD 4 GB
Moze sie pomyliles z wyborem nagrywarki, wystarczyla by taka, co male plytki nagrywa buhaha

Co do Safediska to sie zgodze. Choc mi to zwisa, bo ja nie mam dojscia do np. gierek z Empiku i ich nie kopiuje. A nawet jak sie jakas raz na 2 lata trafi, to Plexio ja przetnie
Wbrew pozorom male plytki sa bardzo poreczne i mieszcza sie do portfela, kieszeni marynarki itp. koszty tutaj to drugorzedna sprawa, wprowadzenie nosnikow miniDVD o pojemnosci 1,4 GB to juz bajer. Z doswiadczenia tez wiem iz nosniki mini CDRW wytrzymują o wiele wiecej niz nosniki standardowego rozmiaru.

Planuje kupic Benq i nieobslugiwanie czy tez klopoty z nosnikami mini jest dla mnie duza wada niweczaca jego inne zalety tak opiewane na tym forum.

Szukalem na tym forum i nie padly jednoznaczne odpowiedzi, na zachodnich tyle na ile mi pozwalala znajomosci ichnich jezykow nie znalazlem nic, sam test na cdrinfo.com tez o tym nie wspomina.
Mam dlatego tez prosbe do posiadaczy tego napedu o wyjasnienie kwestii obslugi czy tez jej braku. Chodzi mi o nosniki bardziej znanych marek TDK czy Verbatim, na Dysanie czy co tam sie kryje pod ta marka srogo sie zawiodlem i wyleczylem sie z korzystania z mniej lub bardziej egzotycznych marek.
Sebcio jest offline   Odpowiedz cytując ten post