Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2005, 03:40   #16
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Question

Cytat:
Napisany przez Arepo
Jaki sens ma obraz z dyskietki

Wystarczy przegrać z niej wszystkie pliki na inny nośnik np.: płytę cd-rw/dvd-rw, pen drive-a i przenieść do swojego kompa. Szybciej - skoro i tak jesteśmy u kogoś to wysłać je netem (można spakować, chociaż to tylko 1,44 MB) na swoją skrzynkę.

Po co instalować soft do emulacji, montować obraz i dopiero kopiować pliki ... o dwa kroki z dużo roboty, no chyba, że ktoś nie ma co robić z czasem hehe

pozdrawiam
Akurat czasem to chyba potrzebne...
Mam obraz systemu wykonany Ghostem. Tylko jak go przywrócić kiedy system się sypnie Ghost zrobi dyskietkę startową ale jak masz fdd. Ja np. w laptopie nie mam. Tak samo z winzgrozą-moja płyta instalacyjna jest "niebootowalna". Trzeba się trochę nagimnastykować żeby wszystko ruszyć np. po formacie. Moje pytanie: Jak w powyższej sytuacji (Ghost) zmusić kompa do startu z CD no i jak taki CD zrobić ?
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post