Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2005, 19:44   #52
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
esem - ten plik o ktorym wczesniej pisalem do nie "dll", tylko "dl_" a dokladnie tsappcmp.dl_

Chce zintegrowac SP2 z xp, znalazlem opis jak to zrobic, ale zastanawia mnie jedna rzecz.
Tego pliku (wczesniej wymienionego) nie mozna skopiowac z plyty i teraz, czy powinienem go sztucznie zrobic i tak nazwac (jego zawartosc nie ma znaczenia, bo i tak podczas instalacji nie mozna go odczytac) czy zostawic tak jak jest, bez niego (ale czy potem instalator sie nie wysypie z powodu fizycznego praku pliku). Czy tez zorganizowac dzialajacy (ale po co, jesli instalowalem setki razy bez tago pliku i zawsze bylo ok).

I jeszcze jedno pytanko, jak sprawdzic jaka mam wersje XP (Retail, OEM, Corporate ?) bo podobno podcza nagrywania juz zintegrowanego Xp trzeba to wpisac.
1.Plik którego Ci brakuje zawsze możesz od kogoś dostać i wstawić do instalki bądź póżniej rozpakować poleceniem expand,
2.O wersji windy decyduje klucz, jaki wstawisz - taką masz,
2.OEM czy BOX nie ma tu nic do rzeczy. Czyli jak masz pudełko to jest BOX a jak nie masz to jest OEM: nie wiem jaką kupywałeś (?) 8 )