Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2005, 11:46   #1
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
problemy z karta sim ?

witam...

mam jakis problem z karta sim...

w sieci ERA TAK TAK...

od ponad roku zdaje sie jechalem na duplikacie karty bo mozna bylo wymienic karte stara na nowa... mialem taka na ktorej miescilo sie tylko kilka sms'ow i 100 kontaktow w ksiazce telefonicznej... a telefon mialem bez jakiej kolwiek pamieci...

wiec w ramach promocji wymienilem za darmo na nowa sim.. gdzie juz 25 sms'ow sie miesci i 250 numerow...

po pewnym czasie cos zaczelo sie sypac... zaczely mi sie robic puste sms'y w skrzynce... nie do odczytania... po wylaczeniu telefonu i wlaczeniu niektore z nich da sie przeczytac tzn z tych znikajacych... bo nie wszystkie znikaja... teraz srednio jeden sms dziennie ? nie jest to jakies takie znowu regularne...

ale tamta sim stracilem...

wiec wzialem kolejny duplikat i kupilem nowy telefon Nokie 3100 dzis jest 12 marca... nowy duplikat czy tam klon jak go zwal mniejsza o to wzialem zdaje sie 18 stycznia... i od kilku dni znowu sie zaczelo... to napewno nie winda telefonu...

czy moze to byc jakos spowodowane przeplywem "danych" przez telefon ? bo jak sprawdzilem na licznik... to przez niecale 2 miesiace przeszlo przez telefon dokladnie 1001 sms'ow... chyba calkiem sporo...

ktos cos poradzi ? bo juz nie mam sily... nie wiem co z tym zrobic...

wyjscie by bylo lepsze jak bym kupil nowy numer... ale hm... mam go juz pare lat i nie chcialbym tracic...

pomozcie...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online