Cytat:
Napisany przez Edwardo
czytajc twoja wypowiedz, moge stwierdzic ze nalezysz do szerokiego grona widzow, dla ktroych dobry film, to film z mordobiciem, krwia i przemoca.
no coz, mamy domienne zdania co do tych filmow ktore wymieniles.
ja zdecydowanie polecam. szczegolnie Marzyciela (finding neverlands)
|
To nie prawda,nie zgodze się z twoją opinią.Lubię wszystkie filmy,które da się oglądnać nie zasypiajac na nich.Film marzyciel był beznadziejny,wogóle scenariusz do tego filmu,powiedz mi co w nim tak ciebei urzekło??To,że cały film przedstawia pisarza,który pisze sztukę,podobną do piotrusia pana,przez większość filmu nic się nie dzieje,nie ma w nim nic nadzwyczajnego,jedyną sceną która mnie urzekła była końcówka:kiedy to pokazał swoje przedstawienie u matki tych dzieci,reszta filmu była zbyteczna 15 minut by starczyło a z tego co pamiętam trwa ok 2 godz. więc o wiele za dużo.
Tak samo film Apartament i Closer co w nich jest takiego ciekawego chyba,to ,że filmy są na maxa zakręcona ale poza tym niczym sie nie wyrózniają film Closer-to film o zdradzie,i o tym,że nie ma prawdziwej miłości

a Apartament(Wicker park)kolejna szmira i poszukiwaniu miłości jedynie scena końcowa mnie urzekła tylko nie wiem czym,chyba piosenką.