Dyskusja: Jakiś wariat
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2005, 16:31   #23
mikas
Wymiatacz

Data rejestracji: 29.03.2004
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Sprobuj zapisac (nagrac) taka rozmowe, a pozniej na policje, nawet prepiad da sie wyczaic, jak juz goscia zlapia - do do wariatkowa bo jest albo nie normalny, albo zakladasz mu sprawe cywilna i odszkodowanie za morlane obrazy, w kazdym razie nie rob tych numerow ze stronami dla gejow i tp. bo jest oko za oko, zab za zab i nic nie da jesi to jest jakis psychopata, oby sobie tego z toba nie polaczyl potem

zastanawia mnie sprawa skad wybrakl twoj nr tel.? Czy was zna, zna corke? to jej kolega? itp. zastanow sie
Może i masz racje, ale ostatnio miałem doczynienia z policja. Jeden z sąsiadów z bloku okradł mi piwnice a potem ją zajął. Byłem z tym w administracji to zaczęli się śmiać i powiedzieli żeby sprawę zgłosić na policje. Tak zrobiłem, ta sprawa została zgłoszona 2 lata temu i od tej pory nic z tym nie zrobili. Dałem sobie spokój i nie zajmuje się to sprawą, ponieważ gościu, który to zrobili ma prawie całą rodzinne w kryminale. A ja sam mam rodzinne, więc się boje, nawet sąsiedzi powiedzieli żebym dał sobie z tym spokój i z nim nie zadzierał. Dlatego z policją nie chce mieć nic wspólnego, na razie dam sobie spokój.